Cégvezetők klubja

Ameddig fejlődsz, addig nő a céged is

2018. május 24. - Business Flow

kolos.jpg

Digitalizáció ide vagy oda, a munkaerő jelenti a legnagyobb problémát jelenleg a hazai cégek életében. A jól képzett, motivált, lojális munkaerő az, ami minden cégvezető álma, mégis sokan küzdenek ennek hiányával, és keresik a megoldást ahelyett, hogy a valódi feladatukra koncentrálnának, aminek következménye a fejlődés.

Komáromi Kolos személyes hatékonyság trénerként minden oldalról ismeri a területét. 21 évig dolgozott multinacionális cégen belül főként az értékesítésben, majd a folyamatfejlesztés volt a feladata. Már vállalkozóként döbbent rá arra, mennyire fontos a saját személyes hatékonyságunkkal, időgazdálkodásunkkal foglalkozni, és az azóta eltelt 5 évben folyamatosan képezte magát, hogy minél eredményesebben tudjon segíteni más vállalkozó, cégvezető társainak ebben.

Tovább

Új vagy a piacodon? Szerezz behozhatatlan előnyt!

tamas.jpg

Egy új szakmát bevezetni, a legjobbjává válni kihívást jelent bármely területen egy vállalkozó számára.

Az elmúlt évek ingatlanpiaci szárnyalása különösen kedvezett ezen terület forradalmárainak.

Az ingatlanok nagy ütemben és magas árakon cseréltek gazdát, mégis vannak olyan adottságok, amik nehezíthetik az eladást, esetleg az idő sürget minket, vagy szeretnénk az elérhető legmagasabb áron túladni ingatlanunkon.

Tovább

Márkaépítés videómarketinggel és azon túl…

2018. április 27. - Business Flow

Évről évre elhangzik a jóslat: az idei év a videós tartalommarketing éve lesz. Amit számszerűsítve tudunk, hogy a tavalyi évhez képest 18%-kal nőtt azon vállalkozások száma, akik videó marketinget használnak és a cégek 81%-a veszi igénybe ezt az egyik leghatékonyabbnak számító marketingeszközt.

A trend világszinten is egyértelmű, a Google a YouTube felvásárlásával, a Facebook pedig saját videók támogatásával igyekszik teret nyerni ebben a küzdelemben.

gergo.jpg

Tovább

Egy jól működő szervezet alapja a kapcsolatok

2018. április 13. - Business Flow

Minden szervezetnek vannak nehézségei, más egy KKV és más egy multinacionális vállalat. Most folyamatosan halljuk, egyre nehezebb a munkaerőt megtartani és motiválni, de mégis 85%-ban csak és kizárólag az adott munkakörre keresnek embert.

Bíró Andrea szervezetfejlesztő (WE Program), aki egy speciális területet képvisel, az egészséges szervezetfejlesztés elemeivel alakítja ki a programokat.

aa.jpg

Tovább

Hogyan lesz egy jogvédő cégből közönségkedvenc?

2018. március 30. - Business Flow

A D.A.S. Jogvédelmi Biztosítóval valószínűleg már sokan találkoztunk, hiszen magánszemélyek számára ugyanúgy nyújtanak jogi érdekképviseletet , mint vállalkozásoknak, vállalkozóknak.

Eredményeikről a nyolc elnyert Superbrands díj is tanúskodik, melyet évről évre ítélnek oda a független bizottság és az ügyfelek véleményei által legjobbnak ítélt márkáknak.

Tőlünk nyugatabbra már bevett gyakorlat jogvédelmi szolgáltatások használata, nálunk azonban sokan még mindig egyfajta luxuscikként tekintenek a jogi érdekképviseletre.

Hogyan jutott el mégis a D.A.S. oda, hogy a magyar jogvédelmi piac abszolút piacvezetőjeként a szakma és az ügyfelek szemében is a megbízhatóság szinonimájává vált hazánkban?

img_6379.jpg

Tovább

Beszélgetés az üzleti coaching hazai megteremtőjével

2018. március 28. - Business Flow

Az üzletfejlesztés, a coaching ma már egyre inkább telített piac, nem könnyítve meg ezzel azon cégvezetők dolgát, akik valódi segítséget szeretnének kapni vállalkozásuk fejlesztéséhez.

Kevés azonban a hiteles szakember, s ezek egyike, aki évtizedes tapasztalata mellett az ágazat megalapítója, az ActionCOACH mesterlicenc tulajdonosa.

eszik.jpg

Tovább

Egy tech cég, ami kapcsolatokat is épít

2018. március 21. - Business Flow

Egy vállalkozás fejlesztésének módjai közül az egyik leghatékonyabb az üzleti klubokban való részvétel.

A kluboknak több formája létezik, amik közül bárki megtalálhatja a személyiségéhez, a tevékenységéhez illőt, amivel a cégén tud dolgozni és hosszú távon fejleszteni azt.

Mindegyikük törekszik rá, hogy kiemelkedjen a piacról, bármilyen régóta él is a vállalkozói köztudatban. Ezért most bepillantottunk a kulisszák mögé, és egy résztvevő szemén keresztül néztük meg az egyik legdinamikusabban fejlődő üzleti klubot.

Varga Csabával, az Inflex Studio ügyvezetőjével és tulajdonosával készült a beszélgetés. Az Inflex Studio fő profilja a web és mobil alapú applikációk fejlesztése.

en.jpg

Tovább

A vállalkozásod legfontosabb építőköve

2018. március 02. - Business Flow

A sikeres vállalkozói létet sajnos nem tanítják egyetemeken. Az egyetemi diploma hasznos, de nem szükséges feltétele annak, hogy valaki eredményes legyen vállalkozóként, ezt már több példakép is bebizonyította, gondoljunk csak Steve Jobsra.

Ezzel együtt a folyamatos tanulás a vállalkozói létforma kötelező eleme. Tanulás, ami gyakorlatban használható, ami képességeket fejleszt, nem pusztán tárgyi tudást ad. Tapasztalat szerzés, személyiségfejlődés, a gondolkodásmód, szemlélet rugalmas változtatása.

pexels-photo-356043.jpeg

Tovább

Mutatkozz be úgy, hogy emlékezetes maradj!

2018. február 26. - Business Flow

Közhely, de igaz, hogy első benyomást egyszer lehet tenni. Ha eltekintünk attól a nyilvánvaló ténytől, hogy mindig lesznek számunkra szimpatikus és kevésbé szimpatikus emberek, koncentráljunk arra, mit tehetünk érte, hogy az első halmazban végezzük a bemutatkozás után és emlékezzenek is ránk a későbbiekben.

Biztosan Te is ismersz olyan embereket, akiket a hallgatóság lenyűgözve hallgat, mert amit mond érdekes, leköti őket, és mindez nem a témának, hanem az előadásmódnak az eredménye.

pexels-photo-165907.jpeg

Tovább