Cégvezetők klubja

Hogyan kerül céged az „üzleti felső tízezerbe”?

2018. július 12. - Business Flow

img_6672.jpg

Az elithez ambícióktól függetlenül minden vállalkozás szívesen tartozna, főként ha ez egy objektív szempontok alapján vizsgált, valóban hiteles rangsor.

A hazai üzleti életben is szükség van átláthatóságra, összefogásra, melyet leginkább azok tapasztalnak, akik maguk is vállalkozások vezetői.

Tovább

Bármerre mész új bizalmi kapcsolatok várnak

2018. június 27. - Business Flow

ili1.jpg

A legtöbbünk vágyik arra, hogy olyan hivatást találjon, amiben ő a legjobb, amivel adni tud a világnak, szenvedélyből, küldetéstudatból végezheti és még meg is él belőle.

Talán nem csak a szerencse műve, sikerül-e megtalálni azt a tevékenységet, ami számunkra ilyen értékeket képvisel.

Krucsai Ilonával beszélgetve élő példát kapunk arról, milyen az, amikor eljutunk ide.

Tovább

Mit tartogat a jövő a vállalkozások számára?

2018. június 21. - Business Flow

gabor.JPG

Egyre rövidebb idő alatt kell egyre nagyobb változásra felkészülnünk, miközben olyan gépeket, technológiákat hozunk létre, amelyek alapjaiban változtatják meg a hétköznapjainkat. Az ipari forradalmak mindig hatalmas változást hoztak, mint a gőzgép, a sorozatgyártás vagy az automatizáció megjelenése, azonban a digitális transzformációnak is nevezett negyedik ipari forradalom a következő években több változást hozhat, mint amennyit az egész emberiség eddig átélt.

Németh Gábor digitális vállalkozó mindennapjait áthatja az újdonságok és a digitalizációs összefüggések keresése, hitvallása szerint a digitalizáció elsősorban egy az eddigiektől teljesen eltérő gondolkodásmódot takar, mintsem a műszaki ismeretet, rátermettséget.  Az exponenciális fejlődést nehéz érzékelni emberi léptékkel, hiszen körülöttünk a világ és a technológia exponenciálisan fejlődik, miközben mi emberek lineáris életet élünk.

Tovább

Egy összetevő, amitől a Te céged is sikeresebbé válik

2018. június 18. - Business Flow

marosvolgyi_zsolt_045li.jpg

Aki a vállalkozói életformát választotta, annak a számtalan előny mellett más kihívásokkal is szembe kell néznie, mint egy alkalmazottnak.

Mégis mi lehet a különbség azok között, akik küzdenek a cégük mindennapos problémáival, és úgy érzik nem fejlődnek, valamint azok között a vállalkozók között, akik sikert sikerre halmozva látják meg mindenben a lehetőséget?

Tovább

Erre képes a közösség ereje a Te városodban is!

2018. június 04. - Business Flow

2016-08-20_23_36_48.jpg

Mit tegyünk akkor, ha egy főváros-központú országban vidéken is szeretnénk fejlődni vállalkozóként vagy cégként, kapcsolatokat építeni, összefogni, támogatni az együtt gondolkodni tudó és akaró cégvezetőket?

Ezek a kérdések foglalkoztatták Veress Zoltánt, aki Nyíregyházán lassan két évtizede az értékesítés több területén is vezető pozícióban tevékenykedett. Kezdetben a biztosítási ágazatban, az Aegon, a Generali majd a D.A.S. munkatársaként ért el komolyabb sikereket, majd következett egy teljesen új terület, az ingatlanértékesítés.

Tovább

Ameddig fejlődsz, addig nő a céged is

kolos.jpg

Digitalizáció ide vagy oda, a munkaerő jelenti a legnagyobb problémát jelenleg a hazai cégek életében. A jól képzett, motivált, lojális munkaerő az, ami minden cégvezető álma, mégis sokan küzdenek ennek hiányával, és keresik a megoldást ahelyett, hogy a valódi feladatukra koncentrálnának, aminek következménye a fejlődés.

Komáromi Kolos személyes hatékonyság trénerként minden oldalról ismeri a területét. 21 évig dolgozott multinacionális cégen belül főként az értékesítésben, majd a folyamatfejlesztés volt a feladata. Már vállalkozóként döbbent rá arra, mennyire fontos a saját személyes hatékonyságunkkal, időgazdálkodásunkkal foglalkozni, és az azóta eltelt 5 évben folyamatosan képezte magát, hogy minél eredményesebben tudjon segíteni más vállalkozó, cégvezető társainak ebben.

Tovább

Új vagy a piacodon? Szerezz behozhatatlan előnyt!

tamas.jpg

Egy új szakmát bevezetni, a legjobbjává válni kihívást jelent bármely területen egy vállalkozó számára.

Az elmúlt évek ingatlanpiaci szárnyalása különösen kedvezett ezen terület forradalmárainak.

Az ingatlanok nagy ütemben és magas árakon cseréltek gazdát, mégis vannak olyan adottságok, amik nehezíthetik az eladást, esetleg az idő sürget minket, vagy szeretnénk az elérhető legmagasabb áron túladni ingatlanunkon.

Tovább

Márkaépítés videómarketinggel és azon túl…

2018. április 27. - Business Flow

Évről évre elhangzik a jóslat: az idei év a videós tartalommarketing éve lesz. Amit számszerűsítve tudunk, hogy a tavalyi évhez képest 18%-kal nőtt azon vállalkozások száma, akik videó marketinget használnak és a cégek 81%-a veszi igénybe ezt az egyik leghatékonyabbnak számító marketingeszközt.

A trend világszinten is egyértelmű, a Google a YouTube felvásárlásával, a Facebook pedig saját videók támogatásával igyekszik teret nyerni ebben a küzdelemben.

gergo.jpg

Tovább

Egy jól működő szervezet alapja a kapcsolatok

2018. április 13. - Business Flow

Minden szervezetnek vannak nehézségei, más egy KKV és más egy multinacionális vállalat. Most folyamatosan halljuk, egyre nehezebb a munkaerőt megtartani és motiválni, de mégis 85%-ban csak és kizárólag az adott munkakörre keresnek embert.

Bíró Andrea szervezetfejlesztő (WE Program), aki egy speciális területet képvisel, az egészséges szervezetfejlesztés elemeivel alakítja ki a programokat.

aa.jpg

Tovább