Cégvezetők klubja

Ez nem csak egy workshop! Itt megtanulod 1 percben a lényedet átadni másoknak

2018. augusztus 15. - Business Flow

Ha bemutatkozásról van szó, egyszer van lehetőségünk első benyomást tenni, ez pedig egy üzleti környezetben kulcsfontosságú. Eldöntheti egy későbbi tárgyalás sikerét, vagy hogy kivel tudunk a későbbiekben közösen gondolkodni. Sajnos ezt sem tanítják az egyetemeken, de a jó hír, hogy fejleszthető, és ha elsajátítjuk, az megsokszorozza a lehetőségeinket az élet minden területén.

Tovább

Az interjúk margójára – receptkönyv céged exponenciális fejlődéséhez

2018. augusztus 08. - Business Flow

african-3476371_960_720.jpg

A Business Flow, ahogy a nevében is szerepel, az élményszerű üzleti kapcsolatokat helyezi középpontjába. Az itt megjelent interjúk és írások pedig bepillantást engednek ezen élményekbe, és bemutatják, mire számíthat az, aki csatlakozik valamelyik üzleti klubhoz.

Az olvasás nem helyettesíti a személyes tapasztalást, de segíthet szempontokat adni azok számára, akik még csak ismerkednek velünk.

Tovább

Leszel a stratégiai partnerem?

2018. augusztus 01. - Business Flow

strat1.jpg

Stratégia az, amivel minden sikerre ítélt vállalkozás indul. De nem csak a vállalkozásoknak, az őket alkotó embereknek is kell, hogy legyen stratégiájuk, ami összecseng egymással, így tudnak nagyratörő célokat megvalósítani. Az egész nem a részek összege ezáltal, hanem túlmutat azon.

A BusinessFlow keretein belül nemrégiben indult Stratégiai tematikus csoport pontosan ezt tűzte zászlajára. Nem az egyes területek szerint válogatja elsősorban a tagjait, hanem mentalitásuk, hozzáállásuk alapján, akik szeretnék tagtársaik bevonásával a szolgáltatásaikat bővíteni, magasabb szintre emelni.

Tovább

Bármerre mész új bizalmi kapcsolatok várnak

2018. június 27. - Business Flow

ili1.jpg

A legtöbbünk vágyik arra, hogy olyan hivatást találjon, amiben ő a legjobb, amivel adni tud a világnak, szenvedélyből, küldetéstudatból végezheti és még meg is él belőle.

Talán nem csak a szerencse műve, sikerül-e megtalálni azt a tevékenységet, ami számunkra ilyen értékeket képvisel.

Krucsai Ilonával beszélgetve élő példát kapunk arról, milyen az, amikor eljutunk ide.

Tovább

Mit tartogat a jövő a vállalkozások számára?

2018. június 21. - Business Flow

gabor.JPG

Egyre rövidebb idő alatt kell egyre nagyobb változásra felkészülnünk, miközben olyan gépeket, technológiákat hozunk létre, amelyek alapjaiban változtatják meg a hétköznapjainkat. Az ipari forradalmak mindig hatalmas változást hoztak, mint a gőzgép, a sorozatgyártás vagy az automatizáció megjelenése, azonban a digitális transzformációnak is nevezett negyedik ipari forradalom a következő években több változást hozhat, mint amennyit az egész emberiség eddig átélt.

Németh Gábor digitális vállalkozó mindennapjait áthatja az újdonságok és a digitalizációs összefüggések keresése, hitvallása szerint a digitalizáció elsősorban egy az eddigiektől teljesen eltérő gondolkodásmódot takar, mintsem a műszaki ismeretet, rátermettséget.  Az exponenciális fejlődést nehéz érzékelni emberi léptékkel, hiszen körülöttünk a világ és a technológia exponenciálisan fejlődik, miközben mi emberek lineáris életet élünk.

Tovább

Egy összetevő, amitől a Te céged is sikeresebbé válik

2018. június 18. - Business Flow

marosvolgyi_zsolt_045li.jpg

Aki a vállalkozói életformát választotta, annak a számtalan előny mellett más kihívásokkal is szembe kell néznie, mint egy alkalmazottnak.

Mégis mi lehet a különbség azok között, akik küzdenek a cégük mindennapos problémáival, és úgy érzik nem fejlődnek, valamint azok között a vállalkozók között, akik sikert sikerre halmozva látják meg mindenben a lehetőséget?

Tovább

Erre képes a közösség ereje a Te városodban is!

2018. június 04. - Business Flow

2016-08-20_23_36_48.jpg

Mit tegyünk akkor, ha egy főváros-központú országban vidéken is szeretnénk fejlődni vállalkozóként vagy cégként, kapcsolatokat építeni, összefogni, támogatni az együtt gondolkodni tudó és akaró cégvezetőket?

Ezek a kérdések foglalkoztatták Veress Zoltánt, aki Nyíregyházán lassan két évtizede az értékesítés több területén is vezető pozícióban tevékenykedett. Kezdetben a biztosítási ágazatban, az Aegon, a Generali majd a D.A.S. munkatársaként ért el komolyabb sikereket, majd következett egy teljesen új terület, az ingatlanértékesítés.

Tovább

Ameddig fejlődsz, addig nő a céged is

kolos.jpg

Digitalizáció ide vagy oda, a munkaerő jelenti a legnagyobb problémát jelenleg a hazai cégek életében. A jól képzett, motivált, lojális munkaerő az, ami minden cégvezető álma, mégis sokan küzdenek ennek hiányával, és keresik a megoldást ahelyett, hogy a valódi feladatukra koncentrálnának, aminek következménye a fejlődés.

Komáromi Kolos személyes hatékonyság trénerként minden oldalról ismeri a területét. 21 évig dolgozott multinacionális cégen belül főként az értékesítésben, majd a folyamatfejlesztés volt a feladata. Már vállalkozóként döbbent rá arra, mennyire fontos a saját személyes hatékonyságunkkal, időgazdálkodásunkkal foglalkozni, és az azóta eltelt 5 évben folyamatosan képezte magát, hogy minél eredményesebben tudjon segíteni más vállalkozó, cégvezető társainak ebben.

Tovább