Cégvezetők klubja

Business Flow

Házhoz érkezik a flow élmény…

2019. február 06. - Business Flow

paper-3213924_960_720.jpg

A Business Flow egy innovatív networking szervezetként indult 2017-ben, és az azóta eltelt időben a saját példájával mutatta be, hogy létezik exponenciális növekedés ezen a piacon.

Az élményszerű üzletelés csak az egyik titok azok közül, amiket a tagok – cégvezetők és vállalkozók – a saját bőrükön tapasztalnak a találkozók során.

Egy másik a kulisszák mögül: a rugalmas keretrendszer, mely lehetővé teszi az egyes kluboknak, hogy a saját tagjaik igényei, észrevételei alapján alakítsa a találkozókat. Ez a döntés pedig új irányokat hoz a teljes szervezet működésében.

Hiszen ha kétirányú a kommunikáció, a Business Flow is arra fejlődik, ami az őt alkotó tagoknak leginkább előnyös. Így teljesítve küldetését: vállalkozóból vállalkozásokat fejleszteni.

Országszerte már számtalan megyeszékhelyen indultak klubok, felpezsdítve az ottani üzleti életet, betöltve az űrt a vidéki üzleti kapcsolatépítésben, itt azonban nem áll meg a történet.

2019 márciusától egy teljesen egyedülálló rendezvénysorozat veszi kezdetét, melynek során Budapesten kívül hét megyeszékhelyre jut el a kapcsolatépítés legmagasabb szintje egy flow élményben, ahol mindazzal találkozhatsz, amire eddig szüksége volt a vállalkozásodnak.

Mit is jelent mindez?

Egy év alatt összesen 17 konferencia során lesz alkalmuk a cégük fejlesztésére nyitott vezetőknek, hogy az egynapos program keretében dolgozhassanak a vállalkozásukon, és eddig nem látott lehetőségeket ismerjenek meg. Hosszú távú, bizalmon alapuló kapcsolódások születhetnek, együttműködések jöhetnek létre, miközben a sodró lendületű programok a teljes konferencia során a fejlődésről szólnak majd.

conference-2705706_960_720.jpg

A „jókor jó helyen” ideje ez, amire a későbbi éned biztosan rábeszélne, mert a hazai pályán tudsz érvényesülni, fókuszálva a könnyebb és gyorsabb előrejutásra amellett, hogy jól is érzed magad közben.

Közel száz előadó gondolatait hallhatják a résztvevők programokon, olyan válogatott kiállítókkal ismerkedhetnek, akik kiemelt ügyfelei is részt vesznek a konferencián, amellett, hogy a résztvevő vállalkozások megismerhetik egymást, ezzel csírája kelhet a helyi szintű összefogásoknak. Közösségben pedig mindenki erősebb, főként ha hozzá hasonlóak szövetségét élvezi, amit már számtalan sikertörténet is bizonyított. Online is folyamatosan keressük a közösségeket, aminek egy még hatékonyabb módja, ha egyszerre személyesen tudok találkozni olyan cégvezetőkkel, akik potenciálisan ügyfeleim, stratégiai partnereim lehetnek, vagy egyszerűen csak konstruktívan együtt gondolkodunk.

A közösségek építése a Business Flownak kiemelten szívügye, ezért olyan brand partnereket vont be az esemény szervezésébe, mint az MVÜK Zrt., az Opten és a KKV TOP 100 rendezvénysorozat, az OFA Nonprofit Kft. és az Infoszféra Kft., tehát az üzleti elit krémjét, ezzel is emelve a minőségi kapcsolatépítés színvonalát.

Ezek a partnerek már az elsők között meglátták a lehetőségét annak, hogy brandpartnerként a saját márkájukat, cégüket erősíthetik. Most biztosan felmerül benned is a kérdés, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy valaki csatlakozni tudjon ehhez az elit klubhoz, ezzel a saját brandje marketingjét erősíthesse egy rendezvénnyel.

men-1979261_960_720.jpg

A jó hír az, hogy nyitva állnak a kapuk azon cégek előtt, akik szeretnék akár kiállítóként, akár partnerként meglovagolni ezt az alkalmat, és kihasználni a márkaépítésnek ezt az innovatív módját.

A részvételnek tényleg csak a jegyek korlátozott száma szab határt, mert már az esemény hivatalos promóciója előtt hatalmas az érdeklődés a vidéki klubtagoknál és környezetükben.

Egy olyan üzleti erőtér van kialakulóban, ami helyi szinteken indul, de az országon átívelve kapcsolja össze a fejlődésre kész, és egymással összefogni akaró vállalkozásokat, hogy a piacukon egyedülálló előnyöket kínáljon nekik. Könnyebben és gyorsabban érhetik el céljaikat, új, eddig még nem látott lehetőségek nyílnak meg előttük.

A bejegyzés trackback címe:

https://businessflow.blog.hu/api/trackback/id/tr8614610942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása