Cégvezetők klubja

Business Flow

Juniálissal vár a Forrástó

2019. május 20. - Business Flow

img_3278.JPG

Egy rendhagyó csapatépítő eseménynek lehetnek résztvevői a Business Flow tagjai és családjaik június elsején szombaton az Esztergom közelében található mesébe illő Forrástónál.

De ne szaladjunk ennyire előre, ismerjük meg előbb a Forrástó történetét.

Nem csak a terület mesébe illő, a története is az, ahogyan egy kedves tagunk Réti Kornélia, a Fundamenta hálózati vezetője rátalált és azonnal érezte: itt megvalósíthatja régi álmát.

img_8233.JPG

2016-ban történt, hogy Esztergom felé haladva 3 km-re a várostól egy véletlen folytán kanyarodott le a 11-es útról, ahol a festői szépségű területre bukkant. Azonnal lenyűgözte a horgászok paradicsomaként működő 3 hektáros birtok, ahol egy kisebb és egy 1 ha-os tó működik immár 10 éve. Noha Lia a környékben él, eddig még nem találkozott vele, ezért a helyi halőrrel beszélgetve értesült a hírről: eladásra szánják a területet. A beszélgetés közben a tó fölött megjelenő szivárvány egy újabb megerősítés volt számára: jókor jó helyre vezették a véletlenek.

Nem sokáig gondolkozott: azonnal lecsapott rá.

Aki járt már a Forrástónál, azt azonnal rabul ejti a miliő, amit kevésbé lehet paraméterekben kifejezni, megérkezve oda azonban azonnal érzi mindenki a hely atmoszféráját, nyugodt, de élettel teli nyüzsgését.

A saját forrás által táplált tavak vize kristálytiszta és lágy, nyáron is hűvös és oxigénben gazdag, így a halak számára ideális életkörülményeket biztosít. Tanúsítja ezt az is, hogy az innen fogott halak íze sokkal tisztább, finomabb.

A környezeti értékek megőrzésére olyan nagy figyelmet fordítottak és fordítanak, hogy a közelben nincs vegyszeres talajművelés, és a tó vizét is kizárólag természetes, „szelíd” gyógymódokkal kezelik, melyeket a Hortobágyi Nemzeti Parkban is használnak.

Ez a holisztikus hozzáállás pedig nem csak a halállományban mutatkozik meg: körbenézve a vízi élővilág számtalan más képviselőjébe is botlunk: ékszerteknősök, szürke gémek, tőkés récék és vízi siklók egyaránt jól érzik magukat itt, és egyre többen érkeznek ide a feltöltődni, kikapcsolódni vágyó emberek a mindennapok forgatagából.

Lia pedig már az első pillanatban meglátta az akkor még csak körvonalazódó vízióját: másoknak is elérhetővé tenni azt a csodát, amiből ő részesült. Egy olyan holisztikus szemléletű rekreációs központot szeretne létrehozni, ahol jó érzéseket tud adni az embereknek.

Tanfolyamok, elvonulások, tanítások, élmények, programok formájában, melyek célja, hogy meghatározó legyen az ott töltött idő a jelenlévők számára.

Lia már hosszú ideje kereste a lehetőséget arra, hogy összegyűjtse a segíteni vágyó embereket az ország több pontjáról, teret adjon számukra, megteremtsen egy olyan hátteret, ahol továbbadhatják a tudásukat. Az ide érkező vendégek pedig válogathassanak az eszközök és módszerek között, és ha egy kicsit kiszakadnának a mindennapokból, szállást is adjon nekik a birtok.

Mindezekhez már a harmadik tó tervén dolgoznak a tervezőkkel, illetve vízen lebegő létesítmények elképzelése is megszületett már.

A tervezéssel együtt pedig egyre inkább felfedezik maguknak a közösségek a Forrástavat, és a jó idővel indulnak a rendezvények is.

junialis.jpg

A Business Flow közössége is ezen a varázslatos helyen tartja csapatépítő rendezvényét, ahova az ország minden klubjából érkező tagokat és családtagjaikat várjuk szeretettel.

Az egész napos csapatépítő programra már készülnek a klubok vezetői, és június 1-jén reggel 9 órától várják az érkezőket.

 Forrásminta vételezéssel indul a nap, majd 11 órától az egyes klubok egymással szemben, vagy éppen összefogva mérhetik össze képességeiket a főzőversenyen, ahol a legeredetibb lecsót/paprikás krumplit/gulyáslevest díjazza a zsűri.

14 órától pedig Körmöczi-Kriván Peti fogja játékra a résztvevőket és a tőle megismert stílusban kalauzolja mesevilágba a résztvevőket.

Finomságokkal, a meglepetésekkel és a jó hangulattal készülnek a szervezők, ha Te is jelentkezel, a jó társaság is garantált!

A bejegyzés trackback címe:

https://businessflow.blog.hu/api/trackback/id/tr7414837280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása