Cégvezetők klubja

Business Flow

A szív ereje

2018. december 22. - Business Flow

48408604_268996243774128_310773272213979136_n.jpg

Ennek a bejegyzés története van. Hermann Éva és Varga István egy könyvesbolt kávézójában beszélgetett 2019-ről, és arra terelődött a szó, hogy Krucsai Ili milyen hatással van az egész szervezet életére.

Ha Ili felpörög a rendszerben is felforr a vér, minden lüktet és felpezsdül, amikor nincs fókuszban, a vérnyomás is kórosan alacsony lesz. Hihetetlen, hogy mire képes egy ember ereje: a szenvedélyével képes lázba hozni egy országos szervezetet. Varázslatos, ahogyan az embereket vonzza, és elmozdítja az aktivitás irányába. Ő ebben zseniális. Ili, köszönjük, hogy vagy nekünk, és szerettük volna, ha ezt tudod :) 

"Mi másképp üzletelünk. Nehéz megfogalmazni, mert inkább érezni kell. Sokat gondolkodtunk azon, hogyan köszönjük meg Neked, hogy úgy lüktetsz mintha a Business Flow szíve lennél. Hát így - szívvel, lélekkel és szeretettel. Krucsai Ili!!! Boldog karácsonyt :)” 
- Varga István, a Business Flow alapítója
 
"Drága Ili!
Amikor először találkoztunk, csak azt érzékeltem, hogy szívből hiszel abban, amit csinálsz. Annyira egyértelműen fogalmaztad meg a célt, amit képviseltél, hogy hezitáció nélkül melléd álltam. Azóta évek teltek el. Amikor nemrégiben újra beszéltünk, ismét, szinte kérdés nélkül csatlakoztam hozzád. Tudod miért? Mert a szemedben ott van a hit. Hit, az összefogás, a támogatás, a közösségépítés és a szeretet összetartó erejében. Köszönöm, hogy rám találtál!"
Boldog, békés, örömteli ünnepet kívánok!
Hermann Éva,
Mandorla Essence Company
 Women in Flow, Alalpító Tag
"Drága Ili! 
Sokan meséltek már Rólad nekem, mielőtt beléptél az életembe. Rengeteg kedves, őszinte gondolatot hallottam a Te személyiségedről. 
Miután megismerkedtünk, már az első percben tudtam, hogy egy nagyon különleges emberrel beszélgetek éppen.
Rengeteget adsz ennek a világnak, az embereknek! 
Hatalmas szíved van tele szeretettel, és folyamatosan teszel azért, hogy megvalósítsd mások álmait. 
Szavakkal nem tudom kifejezni, hogy mennyi mindent köszönhetek neked.
Több ilyen emberre lenne szüksége ennek a világnak, mint amilyen Te vagy! 
Köszönöm, hogy vagy, hogy teszel és, hogy mindig számíthatok Rád! "
Boldogságos karácsonyt kívánok!
- Mihalcsek Noémi
Golden Events  
Women in Flow, Alapító Tag
 
"VELE, jó érzés bármit csinálni, hiszen maga a jóság!
5 éve találkoztunk először, akkor megfogott, azóta nyomon követem a munkáját, szurkolok neki bármit csinál, akármikor találkoztunk a nyüzsgés és a tiszta önzetlen szeretet, segíteni akarás veszi körül. Amikor először voltam a Business Flowban azonnal tudtam, ha ő itt van akkor csak jó helyen lehetek. Drága Ili, maradj mindig ilyen: mozgasd a kavicsokat és a hegyek dörögjenek körülötted. Igazi vezető vagy, kívánom, hogy elérd a céljaid, köszönöm, hogy részese lehetek. Szívből kívánok neked és családodnak áldott karácsonyt. "
Szeretettel..
- Mártai Marianna
Organic Beauty
Woman in Flow, Alapító Tag
Utóirat:
 
"Ez a bejegyzés ugyan Ilinek szól, de egyben neked is. Sokszor hallom, hogy a Business Flow olyan, mint egy szívesség bank. Valóban, bár erről kevés szó esik.
Így a szeretet ünnepén - szentimentális hangulatban érdemes észrevenni, hogy aki a szeretetet, lelkesedést és szívet ad, az ugyanazt kapja vissza, csak óriási hozammal. Nemcsak az üzletben, hanem a magánéletben is. Talán ezért üzletelünk másképp…
BOLDOG KARÁCSONYT NEKED ÉS SZERETTEIDNEK” 
Baráti üdvözlettel:
- Varga István, a Business Flow alapítója

 

A bejegyzés trackback címe:

https://businessflow.blog.hu/api/trackback/id/tr7414507578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása