Cégvezetők klubja

Business Flow

A katalizátor női vállalkozóknak

2019. március 01. - Business Flow

hermann_eva.jpg

A női vállalkozók, vállalkozások aránya rohamosan emelkedik a világban, előrevetítve azt a tendenciát, hogy ők is a gazdaság meghatározó szereplőivé válnak.

Egy felmérés szerint Magyarországon a női vállalkozások aránya 28,1%, és a női vezetők tekintetében is jól állunk világviszonylatban.

Ami miatt azonban rendszeresen megállapítást nyer, hogy nehezebb a helyzetük a férfiakkal szemben, azok főként belső okok. A legnagyobb hiányosságok az önmagukba vetett hitben, a kudarctól való félelemben, és a társadalmi értékítéletek sokszor valótlan korlátozó hatásában mutatkoznak meg.

Tehát számtalan esetben a nők észrevétlenül korlátozzák önmagukat, és kevés a jól működő minta a feminizmustól távol álló, értékteremtő és gazdaságilag sikeres női közösségekre.

A Business Flow keretrendszere a kezdetektől egy támogató hátteret, stabilitást kínált olyan vegyes üzleti kluboknak, ahonnan megkérdőjelezés nélkül tudtak elindulni a hiánypótló női közösségek.

A nők ugyanis másként üzletelnek, és ez már a találkozók során egyértelművé válik. Az érzések, az intuíciók és az empátia sokkal nagyobb szerepet kap egy döntésben, különösen nagy értékkel bírnak a bizalmi kapcsolódások.

Hermann Éva az első női klub alapítója, aki 20 éve foglalkozik női közösségekkel nagyon frappánsan fogalmazta meg az alapgondolatot: A férfiaknak ügyeik vannak, a nőknek misszióik.

Éva víziója az, hogy országszerte olyan kreatív, egymást erősítő női közösségek jöjjenek létre, amikkel megélhetjük azokat az álmokat, ambíciókat, amik nőként bennünk szunnyadnak, miközben az eredendő szerepeket is megtartjuk. A közös kreativitás a fő cél, a fent megfogalmazott akadályok leküzdése, egy olyan háló létrehozása, ami megtartja bármilyen élethelyzetben a tagjait.

Erre pedig egy kiváló eszköz a W-Market rendezvénysorozat, ami a Business Flow által létrehozott Women in Flow klubok kiterjesztése az egész országra.

A rendezvénysorozat a megyeszékhelyekre is elviszi azt az interaktív élményteret, amelyre szeretettel látnak haladó, vállalkozó szellemű nőket, akik szeretnék megmutatni magukat.

Megtehetik mindezt kiállítóként vagy brandpartnerként, de annak sem kell távol maradnia, aki a vállalkozáshoz még csak gyűjti az ötleteket, a bátorságot, számukra is rengeteg inspirációt, tudást és kapcsolatot ad a rendezvény.

A színpadon olyan emberek osztják meg gondolataikat a résztvevőkkel, akik már maguk is elérték az álmukat, ma pedig már tapasztalataikkal segítik mindazokat, akik az út kezdetén tartanak.

Mindez nem egy száraz előadás jelleggel, hanem beszélgetések során, interaktívan, élményszerűen, teret engedve az ötleteknek, az összefogásoknak, a leggyorsabb utat mutatva ezzel egy márka, egy vállalkozás felépítéséhez.

Az előadók mellett a brandpartnerek is bemutatkozási lehetőséghez jutnak, és moderált networking segíti a látogatókat abban, hogy egy plusz felületen, irányítottan is kapcsolódni tudjanak egymáshoz.

Az női eseménysorozat házigazdájának nem véletlenül választották Évát, aki hivatásának tekinti a mindennapi életében, hogy a nőket segítse a kiteljesedésben, a lehető legjobb működésükben, és abban, hogy család és párkapcsolat megélése mellett hogyan tud egy nő teljes jogúan szerepelni az üzleti életben. Számára ugyanis az üzleti élet a kreatív önkiterjesztés egy módja, hiszen a nők szívesen odaállnak más ügye mellé is, ha az értéket képvisel és ez egy nagyon erős összefogást jelent.

A rendezvény egészét ezért áthatja a kreatív, felszabadító energiák, az inspiráció, és a flow élmény, ami által a korlátok észrevétlenül eltűnnek. Tele ötletekkel, új tudással és kapcsolatokkal térhetünk haza, feltöltődve a pozitív energiákkal, amivel bátran belevághatunk a vágyott célok megteremtésébe.

A bejegyzés trackback címe:

https://businessflow.blog.hu/api/trackback/id/tr8114661183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása